Tuesday, September 30, 2014

Tebdil-i Mekan






14 comments:

  1. yıllardır izmir'de yaşayıp şöyle bi yazı yazamadım ya la, yuh bana!

    gözlerim mutluluktan az yaşarmış olabilir bu yazıyı okurken, itiraf ediyorum. gözünü, bakışını sevdiğim kadın. daha sık yazılacak bundan sonra, itiraz istemiyorum.net!

    ReplyDelete
    Replies
    1. pınarımın en kısa zamanda birlikte bir şirince turu düzenleyip bu kez senin bloga bir yazı hazırlamaya ne dersinP Ben yokum:)))) hava çok soğuk, baharda gidelim:))

      Delete
  2. ayy özlemişiz postlarını :)) bu arada seni ben sandım bi an hahaha, benim de tam bu renk pembe bir yeleğim var ve yırtık kot, beyaz ayakkabı ve beyaz t-shirtle kombinlerim hep :))) kardeş olmuşuz :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. hemen mahkemeye başvurup kardeşliğimizi resmiyete dökelim derim gaye:) kardeş olursak o bayıldığım sweatlerini giyebilirim bence:P

      Delete
  3. tek kelimeyle özlemişiz funda!
    nolur bekletme bu kadar artık.
    Bi de Demir yürümüş, kocaman delikanlı olmuş,götünde bezle :)
    çom özendirdin yine, çok çok kıskandım, anneyle aynı sitede oturma fikrini en çok da://

    ReplyDelete
    Replies
    1. oy benim canım:)anacın hep ihtiyacın olduğunda bazen hiç ihtiyacın olmadığında da hep yanında olsun işallah seda, öperim, kucaklarım.

      Delete
  4. Canım senin adına çok kutlu oldum. Yazın huzur kokuyor...

    ReplyDelete
  5. Cok merak ediyorum. Esiniz kariyerini asagi mi yukari mi yoksa sabitleyecek sekilde mi sehir degistirdiniz. Sacma kariyerde ilerleme rutinini umarsamayip istanbul veya ankarayi birakip memleketine veya baska bir ile tasinan odtu bilkent bogazici vs kesmine aşığım. . Bknz ben:) Bos gecmeyiniz bi cevap yaziniiizz Sevgiler..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kariyer sabitlemek mi:)) ciddi risk alacak şekilde şehri değiştirdik diyeyim. Biraz batıyoruz, bir ara çıkarız diye umuyoruz:)

      Delete
  6. Benim de Demir yasindayken Annemlerin tum Turkiye yi kiyidan dolastiklari bir gun Efes'te cekilmis fotolarim var simdi bu kara oglani gorunce aklima o fotolar geldi (tabii benimkiler bir yaz gunu oldugundan daha nü, hic giyinmeyi sevmezmisim de : ) O kadar guzel yazmissin ki ta Paris'lerden o guzel yerin kokusunu, huzurun kokusunu hissedebildim. Ama ben en cok o son cumle de takildim. Gördüğünü, duyduğunu, dokunduğunu sevip kocaman bir “Ohhh!” çektiğin günler senin olsun sevgili okur. Bende buradan koca bir insallah diyorum seni ve minik kahramanini cok opuyorum sevgili yazar :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ezgi özledim ya. ODTÜ de arka bahçede biraz oturup azıcık muhabbet etmemişiz de daha daha çok beraber zaman geçirmişiz gibi. Yakınlara gelirsen ara kesin olur mu?

      Delete
  7. ne güzel yazmışsın ne güzel anlar yakalamışsın :) keyifle okudum postunu :)

    ReplyDelete