Friday, April 26, 2013

Asayiş berkemal!


Aynı bedende can gibi oluşumuzun 40. haftasındayız. Sanki hep böyle varolmuşum ve bundan sonra da böyle yaşayacakmışım gibi hissediyorum bir süredir. Bunun dışında heyecanlıyım, meraklıyım, sabırsızım ve bugünün cuma olduğunu unutacak kadar TGIF ruhundan uzaklaşmış durumdayım. Cuma'larınızın kıymetini bilin.

Güzel haftasonları!

9 comments:

  1. Funda'mmm nasil haber alacagiz ! Minikkus mudur simdi bizim tek haber kaynagimiz.. Allah'immm alpcan 41 sonunda gelmisti.. yani gelmeye niyeti yoktu ama hadi dedik gun kestik sonra 1 gun once ben gq erkegiyim bildigimi okurum deyip geliverdi kucagima :))) Kuzum benim ! harika olacak... hersey.. hersey ! :)

    ReplyDelete
  2. Amannn, eli kulağın da desene. Güzel haberlerinizi almak için sabırsızlanıyorum Fundacım:)) Sana rahat, sağlıklı ve hep güzel hatırlayacağın bir doğum diliyorum. Eee hadi Demir bey çok bekletmesin de gelsin artık:))

    ReplyDelete
  3. Gördüğüm en fit 40. haftalıklardan birisin, harika görünüyorsun:) Allah hayırlı ve kolay bir doğum nasip etsin, sevgiler:)

    ReplyDelete
  4. iyi haberlerinizi bekliyorum senin ve Demir bebeğin:)

    ReplyDelete
  5. bahar006'ya katılıyorum, süper görünüyorsun. bir uygun zamanında kıyafet konusunda post hazırlamanı rica edeceğim, nerden aldın, ne aldın, nasıl o iğrenç hamile kıyafetlerine girmeden 40 haftaya geldin vs vs:)

    ReplyDelete
  6. Maaşallah sana Fundacım:) Sabırsızlıkla bekliyoruz minik beyi görmeyi :) Kolayca ve çabucak oğluşunu kucağına alırsın inşaallah:)

    ReplyDelete
  7. Demir Bey pek rahat annesiyle :) Güzel haberlerinizi bekliyoruz sağlıkla atlatın inşallah...Haber vermeyi unutma bizlere burada deli gibi bekliyoruzzz :)) Sena Kıv

    ReplyDelete
  8. Offf nasil heyecanlidir bu bekleyis simdi. KArdesimin dogumunu hatirladim biran. Eminim her sey mukemmel olucak canim ve her seyin saglikla olmasi dilegiyle cok opuyorum ve gelsin artik cok sabirsizlaniyorum neye benzeyecek nasil bir sey olacak diye :)

    ReplyDelete
  9. hadi bebişim, pırt yapcaksın bitcek, ha gayret göriyim seni. bizimki de can sonucta, dogur da sevelim artık bamyaoglanı <3

    ReplyDelete