Thursday, March 26, 2015

Siyah&Beyaz


Siyah beyaz fotoğraflara bakarken, sadece fotoğraf bakıyormuşum gibi değil de bir de hikaye dinliyormuşum gibi gelir bana hep. Sanki siyah ve beyaz dışındaki renkleri çıkarınca, fotoğrafa yeni bir boyut daha eklenmiş gibi. Denizin kokusu, daktilo tıkırtısı, oğlumun elini uzatıp yanağıma dokunuşu gibi. Biz bu kareleri çekerken bu kadar artistik ve ulvi bir amaç gütmedik halbuki. Hava soğuk ve griydi. Yüzüm soluk ve makyajsızdı. Çare siyah beyaz fotoğraf kadar uzağımızdaydı. Siz yine de içinde çok aşık bir kadının ve çok afacan bir oğlanın olduğu bir hikayeyi dinliyormuş gibi yapabilirsiniz.

6 comments:

  1. Gibi yapmaya gerek yok, aynen öyle bir hikaye dinliyorum şu an:) Sevgiler:)

    ReplyDelete
  2. O aşık kadının ve o afacan oğlanın sahip olduğu renkler tüm siyah beyazlığa rağmen gün gibi ortada.Evet siyah beyaz insana nostaljik ve hatta bazen hüzünlü gelse de sizdeki neşe enerji alttan alttan renk vermiş hikayeye.Kocaman maşallahı hak ettiniz bence bu kadar güzel olarak.Mutlu hafta sonları.Öperim Demir oğlanı tüm öpülesi yerlerinden:)

    ReplyDelete
  3. çok aşık olan o kadın ve çok afacan bir oğlan olan Demir kuzusunun bu karelerine bayıldım ve adeta bir masal içinde dolaştım, sevgilerimle:)

    ReplyDelete
  4. Allam çok aşırı güzel olmuş tüm kareler!

    ReplyDelete
  5. fundam benim ruh ikizim aynen bana da öyle olur. Sanki hikaye konuşur ben ise hep dinlerim. Ne güzel ya ay sana benzemek çok hoşuma gidiyor belki sadece ben benzetiyorum ama olsun :):) Bu arada karizmana ekstra karizma katması normal siyah beyaz fotoğrafların ama demire katılan yanak nedir anlayamadım. O da ona eklenen boyut mu?

    ReplyDelete
  6. Merhabalar Efendim.

    İnternet üzerinden LIFEBOOK isimli bir blogger şablonu arıyorken, blog sayfanıza verdiğiniz isimden dolayı yolum sizin blog sayfanıza düştü. Hani "sayfama nasıl ulaştınız?" sorusu akla gelmeden ben hemen izah edeyim demiştim.

    Siyah beyaz ve kocaman fotoğraf karelerini de görünce de ilgimi çekti. Büyük bir ihtimalle yanınızdaki ya sizin çocuğunuz ya da bir yakınınızın. Efendim Allah bağışlasın, bahtı ve zihni açık olsun inşAllah.

    Siyah-beyaz fotoğraf karelerini çok severim. Aynı size hissettirdiği gibi, bana da çok şeyler hissettirir. Fotoğraf karelerinin de çok güzel olduğunu itiraf etmeliyim. Sayfanıza ilk defa misafir olan birinin bu kadar samimi cümleler kurması sizin tedirgin etmesin. Ben de bir blog yazarıyım. URL adresim: 'degirmendenmektupvar.blogspot.com.tr'dir.

    Selam ve dualarımla birlikte en Güzel'e emanet olun efendim, saygılarımla.

    ReplyDelete