Monday, May 26, 2014

Kara kafa


O kadar sevmiyorum ki bu kara kafalı halimi aslında. Bugün eski kuaförüme gittim, açıcı dedi, kızıllık dedi, boya üzerine boya işi zor dedi, akar biraz daha bekle dedi beni aynen geri gönderdi. Kırmızı ruj filan bu esmer halimi sevmeye çalıştım biraz ama yok ya ben oğlumun fındık kabuğu püsküllü saçlarından istiyorum. Bugün de saçımı boyatamadım sevgili okur ama boyayın şu saçları diye en yakın kuaförü basacağım bir kriz çok yakında hissediyorum. 

Bu hafta Demir'le ilk yurtdışı tatilimiz için Londra'ya gidiyoruz. Tatilimiz çoğunlukla Hyde Park'ta Demir çoşku ve mutlulukla izlesin diye sincaplara fındık atmakla geçecek gibi görünse de, "bebekli tatilde bile mutlaka yapılsın" larınız varsa lütfen bana yazınız.

Umarım bu 5 günde yorgun ülkecim iyi kalmayı başarabilir.
Güzel haftalar hepinize!



24 comments:

  1. iyi tatiller,
    canım bi kaç yıldır londra çekiyor kısmet olmadı,bi zahmet güzel fotoğraflarını yayınla.
    sincaplar demir'in olsun geri kalanı bizim lütfen:)))
    sevgiler
    bu arada saçın başın çok güzel

    ReplyDelete
    Replies
    1. pek öyle eskisi gibi yüzlerce fotoğraf çekemedik umarım yine de mutlu eder fotoğraflar sizi:)

      Delete
  2. Oyyy Demir'i Hyde Park'ta sincap peşinde koşarken hayal ettim ve bu hayali çok sevdim. İyi tatiller tatlı aile, biz buralara göz kulak olmaya çalışırız keyfinize bakın siz :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pınarcım koşamadı tembel çocuum henüz yürümediği için ama gördük besledik o aşırı evcil ve obur sincapları:)

      Delete
  3. National History Museum, yerde emekleyen bebekler, her köşe başında belki Demir'den küçük çocuğuna hayvanları, böcekleri anlatan aileleri ile aklımı almıştı :) Bir de South Kensington'da metro durağına çok yakın bir Carluccio's var, akşam yemeği ve şarap için tavsiyemdir... iyi gezmeler, eğlenceler dilerim :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. İkisini de not aldım, hadi yemek neyse müzeye bile gidemedik:/ British museumla müze defterini kapattık. anladım ki bebekle 4 gün tatil < bebeksiz 1 gün tatil.

      Delete
  4. Ah bu kuaförler. Tam bi karar alirsin, yapmam derler. Bence her halinle hossun, moralini bozma az sabret derim :) Ya da olmadi, yeni bi kuaför :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. du bakalım bi sahile filan ineyim nasıl hissetcem:/ bu saçla karada takılmak kolyada sahilde afakanlar basar mı acaba beni:)

      Delete
  5. ay cok tatlısınız:) bebekle tatil yapamayanlardanım ben o yuzden yapanlara imrenerek bakıyorum:) bize bir tatil yetti tekrar etmememize:P umarım szinki başarılı gecer:*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha bana başarıyı tanımla Aysun. Bu yorumu yola çıkmadan okuduğumda hissettiklerimle döndükten sonra okuduğumda hissettiklerim arasında çok fark var. Şimdi anladım seni arkadaşım:)))

      Delete
  6. her tür kabulümsün ve karizmatiksin. Oğlunu tümden yerim durduk yere olay çıkarmayalım <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biz en yakın zamanda gelip teslim oluruz o zaman sana:)

      Delete
  7. süper görünüyorsun ne güzel de zayıflamışsın :)pantolon çok yakısmıs. iyi tatiller :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. 10 aydır aynı kilodayım sanırım, çok teşekkürler yine de:)

      Delete
  8. Saçlarınızı doğal yollarla açabilirsiniz aslında , bu da yakışmış ama bakmak isterseniz naslı nın bloğunda işinize yarar bişiler bulabilirsiniz, bence de boyatmayın yıpranır:( http://www.naslii.com/2014/02/dogal-yolla-sac-rengi-acma-john-frieda.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. büyük hevesle okudum yazıyı biliyor musun? ama boyalı saçlara değil boyasız saçlara uygulayın diye yazmış arkadaş. Hayal kırıklığı oldu ama olsun çok saol yine de:)

      Delete
  9. Covent Garden sokaklarında gezin, Demir binbir ceşit sokak sanatçılarıyla çok eğlenecektir...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Gezdik denebilir sanırım. Bi yemek yedik, biraz dolaştık, güzeldi Covent Garden bi köşede oturup sakin sakin bir bira içmek isterdim.

      Delete
  10. birincisi,o kara kafa cok tatlı anlaşalım. ikincisi Demiiiiiirrr o kahküllerinin hastasıyız:) son olarak yürü be cesaret ana, Londra büyük seçim zor karar. Çok çok eğlenin, bol bol foto çekilip bizi ihmal etmeyin. Öpücükler

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cesaret mi lüzumsuz bir cengaverlik mi tartışabiliriz. Bol bol olmasa da bir miktar fotoğraf çekebildik, geliyorlar, yolda:)

      Delete
  11. Yehuuu ozaman kadehler ilk bebekli tatile!!! hadi git de daha bebegi olmadan ya olursa olmadan suralara buralara gidelim bi bitirelim diyenlere ornek olun siz cesur analar. Valla ben Londrayi gayet hippili mippili donemlerimde gezdigim ve hatta orada yasadigim icin bebek konusunda yardimci olamiciim ama bence bu konuda danidilacak en iyi kisi bence Lululcuum ki oda imdadina yetismistir umarim :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ezgim çok iyi yapıyosun bence, gez gezebildiğin kadar, ben de şu Londraı bebekten önceki tatillerimin arasına sıkıştırsaymışım fena olmazmış:P

      Delete
  12. Bunlar ne harika fotoğraflar, bayıldım. Hangi makine ve lens kullandığınızı çok merak ettim. Zira diğer fotoğrafları da keşfe çıkıyorum:)

    ReplyDelete
  13. çok hoş olmuş bu kombin bembeyaz bir sayfa gibi ..

    ReplyDelete