Monday, May 12, 2014

Demir 1 Yaşında ❤



6 Mayıs'ta 1 yaşını dolduran minik bebeğimizin 1. yaşını 3 Mayıs'ta en sevdiklerimizle(malesef iki aile eksikle) kutladık. Bebek doğumgünü organizasyonları  düğünleri geçti  biliyorsunuz. Ben plan yapmaya başladığımda, abartmamaya(kime göre tabi) kararlıydım. Sonuç olarak Demir'in çok da umrunda olmayan ama bizim Demir'in ilk yaşıyla beraber anne ve baba oluşumuzu da kutladığımız çok keyifli bir parti oldu. Herkes fotoğraflarda o kadar tatlı ki hepsini ekleyip, bu postu bir facebook albümüne çevirdiğimin farkındayım. O gün yanımızda olan, olmak isteyip de olamayan herkese, uzaklardan atlayıp gelen ananeye, babanneye çok çok teşekkürler. 

4 özel teşekkür de o günü bizim özel ve güzel partimiz yapan kadınlara.

Birsen. Mekanın, Scarpettanın hem güzel şefi hem sahibesi. Mekan ararken kendisinin gülen yüzüne kapılıp kararımızı verdiğimizi söylesem yalan olmaz. Çok emek verdi, çok zaman harcadı. Ne kadar teşekkür etsem az.

Didem. Tüm baskılardan ve tasarımlardan sorumlu güzel insan. Amatör ruhla profesyonel iş çıkaran birilerini bulmak her zaman kolay olmuyor. Dideme bütün emekleri için çok çok teşekkürler.

Merve. Dünyanın en güzel yüzlü pastacısı olabilir, emin değilim:) Harika bir pasta yaptı bizim için. Hep dışı hem içi güzel pasta yapan bu kadını tanıyın, hatta gidip görün güzel dükkanını bence. 

Esmahan. Sonunda 3 kişilik ailemizin 3 kişilik fotoğrafları oldu:) Erman oğlunun ilk doğumgününde fotoğraf peşinde koşma telaşı yaşamadı. Çerçeveletip asınca fotoğrafları, her gün aklımıza geleceksin artık canım fotoğrafcım, çok çok teşekkürler.

1 teşekkür de canımın içi arkadaşıma, Sezin'e. Hediyelik lavanta keselerimizi o dikti. Parti sırasında Asuman'ın "Ay yastığımı unutmamam lazım" demesinden anladığım kadarıyla da malzemeden hiç çalmayarak yastık boyutunda lavanta keseleri yaptı Demir için. Dünyanın en tatlı kan bağı olmayan ama teyze olan kişisidir kendisi. Hadi gel, öpücem Sezin.

28 comments:

  1. *-* maşşalh allah bagıslasın *-*
    nıce yıllara

    ReplyDelete
  2. çok tatlısınız maşalllah:)
    nice yıllara

    ReplyDelete
  3. Fundacım siz çok tatlı bir aile oldunuz. Fotoğraflarınız şahane her birine bayıldım

    ReplyDelete
  4. Fundacım süper bir kutlama olmuş, Demir'e sağlıklı, mutlu ve partisi gibi renkli bir ömür diliyorum:) Bu arada sen işe dönmüyor musun artık? özledik yahuu:)

    ReplyDelete
  5. Funda'cım bayıldım fotoğraflara, her şey harika görünüyor. Her yaşı böyle güzelliklerle gelsin Demir'in, sağlıklı, huzurlu, mutlu, anneli, babalı nice yeni yaşları olsun, seviyorum sizi. Sevgiler:))

    ReplyDelete
  6. Hangi fotodan başlasam bilemedim.. Öncelikle her şey muhteşem, sen muhteşem ve inceciksin süpersin:) Demir'in bu baba düşkünlüğü ne? Ela yine mi uyuyor? Mira daha sarı daha mı yuvarlak kafa? Annenle kopya mısınız?Demir'in ayakları hala poğaça kıvamında diye mi ayakkabısı yok:).. Kafamda deli sorular:) Sen boşver,cevaplama bunları, ben anladım :) Çok güzelsiniz...çok güzel bi aile...maşallah desin nolur herkes, lütfen nazar değmesin. Uzun yılları olsun, mutlu yaşları olsun Demir'in. Hiç ağlamasın, hep doğru insanlarla karşılaşsın. Kalbini kırmayacak kızlara aşık olsun, okusun büyük adam olsun. Annesinden babasından hiiç ayrılmasın.
    Sen de iyi ki doğurmuşsun Funda,bide son olarak kendi kopyan yapmayı nasıl becerebildin aciba :))) mucks:*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Demir baba düşkünlüğüne bozulmaya başladım ben de, ela müzik demedi gürültü demedi uyudu küçük bir melek gibi, Miranın göbek adı Sarı, annemle copy paste olduğumuz doğru ve ne güzel şeyler dilemişin Seda, çok teşekkür ederim, bütün bebeklerin çok sağlıklı güzel mutlu uzun ömürleri olsun işallah!

      Delete
  7. fundaaa süper olmuş her şey, bayıldım :) sağlıklı kocaman bir yaş diliyorum yakışıklıya..annesi böyle yetenekli olunca ikinci doğum gününü merakla bekliyorum :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teşekkürler Gayecim, Demir Pepeydi, oydu buydu tutturana kadar doğumgünü sahibi benim nihihihihi:)

      Delete
  8. Maşallah çok tatlısınız hepiniz. Çok çok güzel bir doğumgünü olmuş. Hep böyle mutlu olun inşallaaaaaahhhhhhhh ;)

    ReplyDelete
  9. ya o kadar güzel bir andı ki o an! o kadar güzeldi ki kokusu ellerinin ve dokusu teninin. Demirrrr, benim tatlı oğluşum iyi ki doğdun. Senin o orjinal komik karizmatik güzel anneni, dünyalar kibarı tatlısı babanı ve tabi ki o topaç suratlı arkadaşını(bu mira oluyor) severim. Ne güzel gündü ya tekrar olsa :P Herşey şahaneydi şahane ellerinize sağlık. Bir de bana o özel 2 fotoğrafı kazandıran başarılı fotoğrafçı sen de takibimdesin. Çok güzeldi o gün yani doğduğun gün ve bir sene sonrasındaki bu gün ama en güzel de ne biliyor musun görünen iki pirinç:)<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aşırıııııı elvinn anlıyor musun aşıırııııı:))))

      Delete
  10. arkasında senin oldugun herşeyin şahane olacagı belliydi zaten benim icin başından beri. ama gelip bizzat görerek, icinde yaşayarak ve eglenerek, kocaman bi gülümsemeyle parti mahallini terkerek de ne kadar haklı oldugumu farkettim. aferim bana :P
    Tamam yaaa burda kendime degil sana övgüler, Demir'e salyalar sunmam lazımdı :))
    Gördügüm en sade, şaşasız ama bir o kadar akılda iz bırakan bi partiydi bebişim! emegine ve diger tüm emegi gecen arkadaslara kocaman alkış!
    Demir'in iki dişini ve püsküllü saçlarını aşırı seviyorum, bunu da belirtiyim burdan <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bence birbirimizi ve bebelerimizi karşılıklı bi kucaklayıp sevgimizi bi de öyle ifade etmeye çalışalım, kelimeler kifayetsiz netekim şu an benim için:)

      Delete
  11. Maşallah her şey çok güzel, siz güzelsiniz. Böyle büyülü kalsın her şey ömür boyu <3

    ReplyDelete
  12. Resimler sevincinizi ve yaşadığınız o güzel günü yansıtıyor. Mutluluğunuz daim olsun.

    ReplyDelete
  13. Canım benim yaa, daha bu sabah aklımdan geçtiniz, Demircimin bu aralar doğumgünü olması lazım, dur bir bakiyim instagram hesabına da ariyim ona göre diye ama sonra araya bişeyler girdi kaldı. Şu an baktım ki, olmuş da geçmiş bile, ben görmemişim hiçbiyerlerde.
    Çok güzelsiniz, çok tatlısınız, sade, içten, sıcacık bir kutlama olmuş belli, keşke orda olabilseydim de şöyle bir sarılsaydım size. Nice nice mutlu doğumgünleri olsun Demircimin. Sizi çok seviyorum.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah Deniz be, komşu filan olmayız gibi geliyo da bu Ankara İstanbul yolu arada ne alaka onu çözemiyorum:P

      Delete
  14. Allahtan abartmamışsınız...abartılmış halini düşünemiyoruz. Bu pazarda sizde yerinizi almışsınız. Herşey çok güzel o bir yana ama yaratmaya çalıştığınız aslında ben böyle biri değilim havaları biraz yapay duruyor...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ben niye böyle yorumları seviyorum, manyak mıyım acaba?

      Delete
  15. Canım, kaçırmışım bunları. En güzel aşk yaşadığın büyük ihtimalle <3 Hep birlikte uzunca bir ömrünüz olsun canım, mutlu ve içiçe :)

    ReplyDelete