Thursday, November 7, 2013

Ben, kendim.


Hayatı, evi, arkadaşları, sporu, kişisel bakımı, kişisel gelişimi, evlatlığı, ablalığı, sevgiliyi, memleket meselelerini, komşuluğu, beni, kendimi annelikle birlikte çoğu zaman bir kenara attığımın farkındayım.
 Ve bu kendinden vazgeçişin beni daha iyi bir anne yapmayacağının da. 
Bir hafta sonu kaçamağıyla her şey hallolmaz ama uzun süredir ilk kez saçlarımı açık bıraktığıma göre bu küçük gezi yine de iyi bir başlangıç sayılabilir.

8 comments:

  1. çok iyi yazmışsın, kendine zaman ayırmak insanı daha enerjik kılıyo böylece bebeğinle daha iyi dha verimli ilgilenebiliyosun, saçlara gelince , ahh o saç yolmalar:))

    ReplyDelete
  2. Tek kelimeyle harika olmussun burda sana bayıldım! Üstündekileri hop hemen kendim giyebilirim yani şuan ^*^ şimdiden iyi haftasonları :)

    ReplyDelete
  3. Fundacım bu ne fıstıklık yawww, tekli fotoğraflarına bakarken hep bir eksiklik hissettim:) O da Demir'di. Siz ana oğul çok tatlı bir ikili oldunuz:) Nazarlarr değmesin size.

    ReplyDelete
  4. hepsi de bir yakışmış ki sorma gitsin boşver sorma sen keyfine bak zaten hep güzelsin:) Saçlar 10 numara 5 yıldız;)

    ReplyDelete
  5. bence çok iyi oldu, çok da güzel oldu tamam mı :) annelik sana çok yakıştı! kız cocugu gibisin hala!
    hangi kişisel bakımdan vazgeçişten söz ediyosun anlamadım bu arada? aksesuarsız poz bile vermiyosun artık, o derece ❤❤
    dipnot: aksesuarını da, top kafasını da yerim! ❤

    ReplyDelete
  6. Canım benim, harika görünüyorsun, hiç birşeyi bırakmış gibi değilsin. Saçlar koyulaşmış, süper olmuş. Ama seni çok iyi anlıyorum, ben Yaz doğduğundan beri gazete okumuyorum mesela desem.. Bitirmeyi başardığım kitap sayısı ise sadece 1! Bloğuma post yapacak vakit bulmayı ise en büyük lüks olarak görüyorum :)
    Özledim yahu, dur bir ariyim seni :)

    ReplyDelete
  7. Cok rica etsem sac renginizi ogrenebilir miyi m? Sevgiler

    ReplyDelete
  8. Bütün hamilelik kiloları gitmiş, harika olmuş:) Umarım bende böyle görünmeyi başarabilirim... Şu an en büyük sıkıntım saçlarımı boyatamamam. Sen hamileyken boyattın mı?

    Sevgiler

    i-fashionbank.blogspot.com

    ReplyDelete