Sunday, July 7, 2013

çekirdek kadro çime basıyor-vol 1


Bebek sahibi olduktan sonra inat edip eski hayatınızın aynısını yaşamaya kasabilirsiniz. Ve bence başarabilirsiniz de. 
Topuklularla tıkırdamak, saçları açıp rüzgarda savurmak, mis gibi parfüm kokmak bence de şahane. 
Ama benim en azından şimdilik bebeğimi akrobatik hareketlerle taşırken topuklu üzerinde titremeye, omzumu yalamaktan hoşlanan yavruma saçlarımı ve tadı kokusu kadar güzel olmayan parfümümü de yalatmaya pek niyetim olmadığımdan bir süre bu arkadaşlardan vazgeçip teselliyi yukardaki minik balinada aramaya çalışacağım.

Bu durumun bir sonucu olarak blogda, artık aile saadetimizin(ya da aile cinnetimizin) yansımalarını görmek kaçınılmaz olacak.
 Emsalsiz ve muhteşem stil postlarımı çok özleyeceksiniz ve bensiz nasıl giyineceğinizi şaşıracaksınız biliyorum ama insan yavrusu yaptık be okuyucu, biraz da sen fedakarlık et, olur mu?

22 comments:

  1. Allah bağışlasın maşallah ...

    ReplyDelete
  2. Kareler cok hos masallah. Bebek arabanizin marka ve modelini merak ettim ben. Guzel görünüyor. Biz de almak uzereyiz, arastirma safhasindayiz.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bebek arabasını merak eden olur diye etiketlere marka model bilgisi eklemiştim. Stokke scoot arabamız, biz de çok araştırdık karar vermekte zorlandık, memnunuz.

      Delete
  3. Aman allahım bu nasıl tatlı bir minnoş olmuş:)Şanslı ve sağlıklı bir hayatı olsun çok tatlı:)

    ReplyDelete
  4. Allah nazarlardan saklasın minik kuşu :D

    ReplyDelete
  5. Bu yeni süreçte değişen post konularını yeni gündemi keyifle takip etmeye devam edicem.Maşallah minik balinaya :) Onu bizim yerimizede kokla :) sevgiler Sena

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahhh koklaya koklaya kokusunu bitircem yavrumun, am dur bi de senin için:)

      Delete
  6. ne güzel yazmışsın şimdi üstüne bir şey yazılır mı? yazılmaz! o vakit diyorum ki pek bi tatlı pek bir güzel pek bir maşallahlıksınız:) galp, alayınıza galp geliyor <3<3<3<3<3<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. galpcikler bizden size uçuşuyor mira yavru kuşumla güzel anası <3

      Delete
  7. haha tatlim benim.. hayatindan parfumu cikart.. geri kalan hersey ayni kalsin derim.. :) Topuklu ayakkabi, bebekli anneyi bozmaz.. bakimli anneyi hic bozmaz.. hepsi bir arda da olmuyor degil yani.. Hem o mis kokulunun bogum cizgilerini gordum ben ! evet evet... ha gayret.. soyle bogum otesi bir Alpcan ikizimiz olsun.. yumuk yumuk telefonu yiyelim :)))

    ReplyDelete
  8. maşallah ay nasıl tatlı bebişin =)

    ReplyDelete
  9. pasamın keyfıne dıyecek yok babamada benzıyorum zaten durusu var :)

    ReplyDelete
  10. siz zaten şu an yapışık ikiz gibi bir arada yaşadıgınız için, senin uzun bi süre daha parfüm kullanmaya ihtiyacın olmıycak bence, süt aromasına devam <3 ki o aroma en sevdigim aromalardan biridir. ekşimişi bile sevilir, o derece :)
    ama bu senin, bakımlı ve topuklularıyla "farkettiyseniz ben burdayım ve yıkılmadım fıstık gibi ayaktayım!" imajı veren bir anne olacagın gercegini degistirmiycek bebek <3

    ReplyDelete
  11. insan yavrusu dedigin şeyin minik bir balina oldugunun farkındasın diimi annesi <3 hayır ben yine de bi hatırlatiyim de, sonra şaapma diyerekten :P
    ayrıca o mis kokuda ben de bogulmak istiyorum, ac kollarını Funda ilk fırsatta yanında hatta dibindeyim :*

    ReplyDelete