Monday, December 31, 2012

snapshots/2012


Bu gece altıma en rahat pijamamı giyip, üzerime geyikli yılbaşı battaniyemi sarıp Love actually eşliğinde kahkahalar ve gözyaşlarıyla histerik bir yılbaşı planı yapmış olabilirim.
 Bu gece aynı zamanda yeni bir seneye tek bedende iki kişi girdiğimiz ilk ve en fantastik gece olabilir. 
Bir sevdiğim yanımda, bir sevdiğim karnımda dünyanın en mutlu insanı gibi hissediyor da olabilirim. 
Çok güzel bir yılı bitirdik. Çok daha mis kokulu, mucizelere tekrar tekrar inanacağımız, heyecandan kalbimizin küt küt atacağı, bakıp bakıp inanamayacağımız muhteşemliklerin yanımızda olacağı, çok acaip ve çok şahane bir yılın kapıda olduğuna inanalım. 
Biz iyi olursak, 2013 de iyi olur. 
Size safi iyilik dilerim. 
Mutlu yıllar!

16 comments:

  1. Sana da , hatta size de mutlu mutlu yıllar olsun Fundacım :)

    ReplyDelete
  2. Yeni bir yıl, yeni bir dönem olacak Fundacım sizin için. Unutamayacağız, çok güzel ve mutlu ve tabii sağlıklı bir yıl dilerim şekerim:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Size de Simin, sizin güzel çekirdek ailenize de aynı güzel dilekler <3

      Delete
  3. Canım bu senenin en şanslılarından biride sensin. Allah yeni yılda sağlıkla ve mutlulukla bebeğini kucağına almayı nasip etsin ;) herşey gönlünüzce olsun mutluluklar dilerim.

    ReplyDelete
  4. Bir kere ÇOOOOK güzel fotolar Kot şort seviyorsun gibi bir his oluyor insanın içinde :D :D Çok güzel dilekler Katılmamak mümkün değil 2013'de o karnındaki sevdiğini sağlıkla kucağınıza alacağınız günleriniz zamanında gelsin ve size uğur, bolluk, bereket ve bir sürü güzellikler getirsin Fungoçcuuum ÖperimmK

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin amin aminn Migecim, size de mutlu senelerrr <3

      Delete
  5. Bütün güzel dileklere bayıldım. Kocaman 'amin' dedim hepsini okurken. Çok çok güzel bir yıl geçiririz umarım. Mutlu seneler :)

    ReplyDelete
  6. Ne güzel anlatmışsın:) nerde nasıl yeni yıla girildiği önemli değil önemli olan huzur değil mi?Heyecan beklenti ve hayallerimizin sevdiklerimizle gerçekleştiği nice yıllar olur umarım. Mutlu Yıllar güzel anne :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teşekkür ederim size de şahane bir yıl dilerimm!

      Delete
  7. ben de yeniyıla yeni picamalarımla ve sıcacık girmiş olabilirim, bütün söylediklerine katılıyo da olabilirim, bu seneki mahsülünü sabırsızlıkla bekledigimi de belirtmek isterim çünkü kendimi tutamıyo olabilirim ^.^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabırsızlık benim göbek adım bebişim, gel beraber kardes kardes sabırsızlanalım:)

      Delete
  8. Nasıl dolu dolu geçmiş koca bir sene. Renklerini yansıttığın her bir kare ayrı güzel bebeğim, bundan sonra her sene daha da güzel geçecek hep birlikte bir aile olarak :) inanırsak olur değil mi? ben yürekten inanıyorum tüm güzelliklerin bizleri bulacağına! :) mutlu seneler bi tanem...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Güzeller güzeli masal kahramanı Giz kişisi! 2013'te geçen senenin bikaç on katı uzunluğunda bir görüşme talep ediyorum, öpüyorum, kucaklıyorumm!

      Delete