Monday, December 10, 2012

benim canım.


 Bunca yıllık insanlık tarihinde, hamilelik yaşayan ve bir şekilde giyinmeyi başarabilmiş bütün kadın nüfusunun önünde saygıyla eğiliyorum. 

Henüz 5. ayın sonuna yeni gelmişken giyecek tek şey sanki, ne hale gelirsem geleyim bana kollarını açan bu sevimsiz ama dünyanın en vefalı kıyafeti olan taytlar. Zaman zaman ergenliğimdeki o topuktan geçirmeli ve önünde boydan boya dikişi olan taytların yaşattığı buhranı depreştirse de, minimum bir 5 ay daha bir şekilde saygımı yitirmemeye kararlıyım bu saran sarmalayan sevecen dostlara. 

Şaka bir yana, içine girebildiğim son eski boyfriend yeni skinny jeanimin de artık içine giremediğime göre, ya taytlara burun kıvırmayı bırakacağım ya da o ettiğim büyük lafları yutup gidip kendime o beli lastikli hamile pantolonlarından bir tane alacağım.

Bu arada evet, ponpon kulaklı bereler filan tombulluğuma biraz sevimlilik katsın diye, tam olarak o kadar çaresizim:)

Parka:Pull&Bear, Tunik:Mango, Gömlek&Çizme:Mudo, Bere:C&A







40 comments:

  1. ay hayır valla ben durumdan cok korkuyorum tek ınce olan belımın sısmesı neyse artık verılır verılır :) degıl mı :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Verilir diye kendimizi teselli ediyoruz, moralimizi bozmuyoruz prensescim:)

      Delete
  2. wallahi hiç de kendini kalıplara sokma fıstık gibisin maşallah..
    hamile olduğunu yeni öğrendim hayırlı olsun :)
    hamileiğinin tadını çıkar :)

    sevgiler

    ReplyDelete
  3. fıstık gibisiiin maşallahhhhh moral bozmak yok / gerek yok :)

    ReplyDelete
  4. harika bi hamilesin:) 2 foto dışında bebek/göbek belli bile değil:) gayet fit görünüyosun:)

    ReplyDelete
  5. bence form olarak gayet fitsin;)
    ayrıca bereye bittim en kısa zamanda c&a e gidiyorum:)

    ReplyDelete
  6. tombulluğuna değilde güzelliğine şirinlik katmış şapka bence :D göbek bile yok ya 5.aydayken üstelik maşallah :)

    ReplyDelete
  7. yahu şu göbek göbek dedigin şeyi görmesem inancam göbekli olduguna haaa! fıstık gibisin, aldıgın kiloların 1 gramı dahi belli olmuyo, hala neyi şikayet ediyon hanııııııım <3
    o ponpon kulaklı bereylen birlikte yerim sizi, ikinizi, yani ana-ogul olaraktan ^,^
    bide, taytları sevmelisin, onlar en sıkıştıgın anda hayatını kurtarabilecek güce sahip, aranı iyi tut onlarla heehehe:)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Senle göbek meselesini ayrıca hallettiğimizden susuyorum:)

      Delete
  8. benim canim ! ne hos olmussun iste ! hamis pantalonu dunyanin sapsal seyi.. hic almak istememistim ve almadim neticede.. Triko elbiseler beni tayt disinda kurtaran 2. onemli parca olmustu.. Bolca tunik seklinde kullandim.. hem iyisi hamislik sonrasi da rahatca kullanmaya devam ettim.. tum hamislik boyunca tayt giymek gerekse bile o sapsallari alma derim hheheheheh :))) ama fena tatli sevimli olmussunuz.. bence sen surekli bu kombini giymelisin :P bu da bi fikir :O

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ah benim canım yağsız Lulum. Senin gibi dünyanın en fit hamilesi olsam ben kar demez kış demez bikiniyle gezerdim:) Öperim, kucaklarımm!

      Delete
  9. ben de çok sevdim bu kombini ve kesinlikle hamile olduğun hiiiç anlaşılmıyor, hamileliğe olan bakışımı değiştirdin valla sayende artık daha sıcak bakabiliyorum bu fikre :)

    ReplyDelete
  10. funda hamile misin ben anlamamıştım vallahi (abartmasa mıydım :))

    ReplyDelete
  11. Ben de 5,5 aylık hamileyim ve benim de bir oğlum olacak. Harika bir duygu, o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Ama maşallah çok iyi görünüyorsun, Hamile demeye de bin şahit gerek, en azından benim yanımda:)) Maalesef biz hamilelerin psikolojisini biraz daha kötüye sokmak için midir nedir (art niyet arıyorum:)) bizim için hazırlanmış kıyafetlerin çoğu korkunç:( kotlarımın hiçbirinin göbeği olmuyor, ama o lastikli kotlardan ben de almamak için direniyorum:) KOmbine de bayıldım, hem sevimli hem güzel. Asla da tombul değilsin:)) sevgiler...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sana da kolay sağlıklı mutlu bir hamilelik dilerim, çok çok teşekkür ederim.

      Delete
  12. tayt candır benim canım,kışın hayat kurtarıcısıdır :) neggzel olmuşun sen öyle sevimli surat <3 ve parka için kocaman bi alkış :))

    ReplyDelete
  13. allahım resmen dejavu gibi:) o günleri geçirmiş atlatmış biri olarak seni feci şekilde iyi anlıyor ne kadar iyi görünsen de sanki tayt değil de dünya sana darmış gibi gelmesi düşüncene kucaklayarak hak veriyorum.Gerçekten çok iyi görünüyorsun, cidden yalan söylemiyorlar:) Yazdıklarına ise tümden katılıyorum. Benim o günlerimi duygularımı anlatan ve kombinlerimi gösteren postlarıma bir göz at yalnız olmadığını anlayacaksın. Şimdi uğruna eriyip bittiğim 5 aylık bir kızım bile var, üstelik giden kilolarımdan arda kalan 3 kilomla:) Ama azimliyim yeni yıla eski kilomla gireceğim ahah da sana da söz verdim gitti:) Sevgiler şirin şık güzel anne adayına<3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Elvin senin hamilelik postlarına bakıp bunalıma girdim, 5 kilo alıp tosuncuk Mirayı doğurmuşun sen! Öperim kucaklarım tızını da seni de!

      Delete
  14. Cnm gayet hoşsun bence moralini bozma boşyere:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moralim iyi aslında ya, karnımda yavrum var, totomda fazladan iki kilo olsa ne yazar?

      Delete
  15. çoook tatlı görünüyorsun senin gibi hamileye can kurban =)

    ReplyDelete
  16. Bende 7 aylik hamileyim ve o berbat hamile kiyafetlerini giymemek icin almadim amaaa, bi tane de olsa pantolon sart :/ sana onerim gebe adinda bi marka var, onun kotlari en azindan dar paca, cuval gibi degil. Bunun disinda new yorkta gecen ay bi hamile giyim markasi kesfettim a pea in the pod adinda, aman allahim kiyafetler tasarimlr muthis, pantolonlari o kadar zarif ve fit ki! Kendime kot gorunumlu tayt aldim, gobek altinda bitiyo kesimi. Kesinlikle oneririm bakmani ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Çok çok tesekkür ederim öneriler için, bakınmaya başlıyorum.

      Delete
  17. Allah allah deim kac aylıkki bu acaba fotoğrflar onceden mi kalma!!! gercekten bak o kadar farksızsın yani:)
    o bere de kesinlikle şirinlik katmiş ama tombulluguna değil o kesin..
    cok tatlı gorunuyorsun. ben de taytlarla ve elbiselerle gecirmiştim hamileleiğimi:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teşekkürler anaların bir diğer fiti bir diğer fıstığı:) Valla önümde sizin gibi örnekler olmasa çoktan koyvermiştim sanırım ama piyasa çok fena şekerim, Ahseni, Lulusu, Aysunu:P

      Delete
  18. Evet ya dünyanın en zor seyi hamileyken giyinebilmek, seni çok iyi anlıyorum. Son olan kotunun da içine giremediğinde o hayal kırıklıgını da biliyorum. Bende geçtim o günlerden. Yazık bize:))) H&Me bakabilrsin hamile jeani için fena değil gibiler... :S

    ReplyDelete
    Replies
    1. Özlem seni çok merak ediyorum ne durumdasın iyi misin az kaldı di miii?

      Delete
  19. çok tatlı olmuşsun, benim canım...bakmaya doymadım...eminim oğlunda senin kadar tatlı ve fırlama olacak :)) (burdaki fırlama :komik,eğlenceli,naif,tatlı anlamında kullanılmıştır)...çizmeler çok cool yalnız,yeni sezonmu?

    öpüyrum çook seni

    ReplyDelete
  20. çok tatlı bi hamilesiniz,maşallah :)

    ReplyDelete
  21. Çok şeker bir hamilesin, maşallah. Tayt ise gayet de yakışıyor o kadar da vahim değil bu taytların durumu. Bazen kurtarıcılar bile :) Yine şanslısınız. Ben tayt'da giyememiştim ve o beli ayarlanan hamile pantolonlarından almak zorunda kalmıştım :( O da geldi geçti işte.

    ReplyDelete