Wednesday, August 1, 2012

Assos


Assos'tan aklımda kalan odadan denize açılan pencere, cam gibi berrak deniz, terkedilmiş gibi duran merkez, sahilde başı boş dolaşan atlar, fincanda pişmiş türk kahvesi ve Kadırga Koyu'nda gece. 
Deniz ultra temiz, süper buz ve hiper cam gibi ama ben bu biraz fazla yalnız tatil beldesine bir daha gitmem gibi geliyor.

31 comments:

  1. senin beğendiğin ve beğenmediğin şeyleri ifade etme şekline bayılyorum Fındığım,bunu daha önce de söylemiştim galiba di mi? :) Barcelona'nın o büyülü,hareketli sokaklarından sonra belki biraz fazla ıssız gelmiştir,bi de Asos için 2 gün yeter derler hep,demek bunun içinmiş.Ama olsun o pencereden denize açılan odada kalmak için bi gece geçirilebilirmiş,iyi olmuş bence,Asos'u da görmedik demezsiniz,ne güzel :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assos için ben de iki gün önerisine destek veriorum Fido'cum. Ben ıssız, sessiz sakin olsun istiyodum ama bi eksik var bence Assosta. Orijinallik, sürpriz, heyecan gibi birşey.

      Delete
  2. resimler çok güzel resmen insanın içini açıyo ayrıca bu saç rengide sana çok yakıştı çok beğeniyorum hangi reng bu fundacımm ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Çok teşekkürler Seher:) Saçım bana göre artk nerdeyse kızıl ama kuaförüm boyarken açık kahve olduğunu iddia etmişti:)

      Delete
  3. aslında bu kalabalık hali, eskiden daha yalnız ve güzeldi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. İçimde eski yalnız ve güzel günleri çok uzakta değilmiş gibi bir his var:)

      Delete
  4. senin bu olumlu-olumsuz yaklaşımlarındır beni benden alan ve bana rehberlik yapan! asosa gidilmiycek, bozcaadaya gidilcek. bide ilaveten ayvalık-cunda listeye eklendi. onu da ben anlatırım artık sana :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Assostan geçilebilir Bozcaadaya giderken diyelim miniğim:) Assos odaklı bir tatil benim tarzım değil ama evet:) Ayvalık ve Cunda da bir sonraki rotamız tabisi, bakarsın hiiç farketmeden aynı zamanda gider beraber keşfederiz memleketin bu güzide topraklarını:)

      Delete
  5. Fotolara da o yalnızlığın hüznü çökmüş zatiYY BUZZ gibi olmasa o denize koşarak giderdim ben şahsen Sağol Fungoçcuum bu güzel paylaşım için Yalnız demezsem olmaz Elin Barselonasını ballandıra ballandıra anlatırken bu Assos'a acık haksızlık olmağğmış mıY?Haaa? He?? Hö?? :P Ödev vermek zorundayım Hemen renkli, şenlikli, bir TÜRK beldesi tanıtımı yazılacak NOKTA :) :D :D Oldu ÖpenziRt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hüzün çok ağır kalır Mügecim bu tatilin herhangi bir anı için ama bir dinginlik var evet Barselona cozutmasıyla karsılastırınca:) Assos'a haksızlık etmek istemem tabi ama orta doğu ve balkanlarda dürüstlük adı altında patavatsızlığıyla bilinen bir kişi olarak insanları yanlış yönlendirmeyi de hiç istemem. Ama ödev kabulüm, tez zamanda yapıcam örtmenim:P

      Delete
  6. resimler mükemmel yazıdaki uslupda çok çok çok başarılııı zevk alıyorum okurken :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Uzun uzun blog yazılarını ben okumaktan keyif almadığım için yazmıyorum ve hep böyle kısa kısa yazıyorum ya ve bu 3 satırda bile üslubumu seviyorsun ya, beni çok mutlu ediyorsun pek sevgili sequin:)

      Delete
  7. Merhaba,
    Bayramda gideceğimiz ASOS tatili için araştırma yaparken rastladım blogunuza (ve takipteyim artık :))
    Denizi o kadar net fotoğraflamışsınız ki tüm "acaba suyu denizi anlatıldığı gibi midir" endişelerim gitti. Tamamdır ASOS.
    Rica etsem kaldığınız yer neresi öğrenebilir miyim?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Merhaba Papatya:)
      Biz önce sardunya butik otelde kaldık(pencereden denize atlayabildiğin o otel:)) sonra da kadırga koyunda troy otelde.
      Sana şimdiden iyi tatiller!

      Delete
  8. Merhaba size bir şey sormak istiyorum fakat sakın beni yanlış anlamayın kötü bir niyetim ve kıskançlık duygum olduğunu da düşünmeyin aksine çok beğenerek takip ediyorum blogunuzu ... ama nasıl oluyor da hem bu kadar gezip eğlenip bir sürü yerler görüp bir sürü kıyafetler alıp hemde geçinebiliyosunuz.Eşim ve ben ikimizde çalışıyoruz üstelik çocuğumuz da yok 2 yıldır evliyiz aldığımız maaşların toplamı kira elektrik su doğalgaz gıda vs bu tür harcamalara anca yetiyor.Üzerimize ancak bayramda seyranda yada var olanlar yıpranınca bişeyler alıyoruz buna rağmen artıramıyoruz bile...siz ve sizin gibi bloglara bakıyorumda hem bir sürü kıyafete hemde gezmeye nasıl para yetirdiğinizi çok merak ediyorum.Sakın beni yanlış anlamayın bu yazdıklarımıda yayınlamanız için göndermiyorum bizzat size bunu sormak istedim mutlu günler.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aysuncum buna nasıl bir cevap versem bilemedim:/ Her zaman sende olanın daha fazlası oluyor bir başkasında. Benim de bazen daha ergenlikten cıkmamıs cocukların altında ev parasına arabalar görünce durdurup "cocuğum baban nasıl kazanıyo bu parayı, ailecek cok merak ediyoruz" diyesim geliyor. Ama soru da saçma muhtemel cevap da işime yaramayacak. Ama herşeyin zamanla daha kolay, daha iyi olacağına inanıyorum. Sonuç olarak sana tatmin edici bir cevap veremiyorum, bu sorunun anlamlı bir cevabı olmadığını düşündüğüm için. Yorum yazıp, düşüncelerini paylaştığın için çok teşekkür ederim.

      Delete
    2. Eşit zamanlarda görüşmek üzere ... cevabımı alamasam da yinede tşk ederim :)

      Delete
    3. Umarım herşey dilediğin gibi olur, ben de teşekkür ederim:)

      Delete
  9. Tatiiiiiiiiil! diye haykırıyorum son günlerde, fotoğraflar öyle güzel ki kocaman iç geçirdim.
    bi de böyle koyu renk saç pek bir cool duruyor:) hehe öperim kocaman :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. bu koyu renge sen de alıştıysan artık tamam zaten:) Sana en kısa zamanda pek güzel yaz okulu notları ve hemen arkasından şahane bir tatil diliyorum sarı şekerim:)

      Delete
  10. kesinlikle aynı fikirdeyim seninle.. 3-4 yıl önce 2 günlüğüne gitmiştik, oradan da spontane bozcaada'ya, ondan sonra bozcaaada gelenekselleşti bizim için ama asos aklımıza bile gelmedi bi daha :P

    çok güzelsin funda, çok durusun.. 3 satırla da konunun özünü böyle güzel aktarabiliyorsun ya sana bir kez daha hayran kalıyorum :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ben sana oturup klavye ile bişiler yazmaktan sıkıldım, karşıma alıp konusasım var seni. Bir şeyi 40 kere söylersen olurmuş derler, kaç oldu aceba benimki:P

      Delete
  11. ne kadar sade az öz ve huzur.daha başka ne denilebilir ki görmeyipte okuyanlar için gerisi hayal gücüne kalıyor.sevgiler:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teşekkürler mismet:) Ne güzel bir yorum bu <3

      Delete
  12. ah o odadan denize açılan pencere.. ne güzel fotoğraflar ayrıca.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bir efsaneydi o oda gerçekten, çok teşekkürler:)

      Delete
  13. Ayvalı-Cunda'ya gidildi de postu mu yapılacak yoksa gidecek misin? Eğer gidildi ise keşke en kısa zamanda post yapsan çünkü haftaya c.tesi itibariyle Ayvalık tatilim başlıyo, daha önce gitmiştim Ayvalı-Cunda-Sarımsaklı'ya ama senin gördüğün keşfettiğin tavsiye ettiğin yerleri belki görmemişimdir, kaçırmak istemem

    Sevgiler
    Canan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Canan'cım henüz gezmedik o rotayı ama bu tatilde çok methini duyduk. Umarım çok keyif alırsın şahane bir tatil olacağına eminim. İlerde biz senin önerilerinden faydalanırız belki de:)

      Delete
  14. Cok guzel fotograflar <333 Tatil postlarina bayiliyorum daha cok yapilmali bence ve sende cok zinde ve formda gorunuyorsun tatil yaramis :p

    ReplyDelete
  15. teşekkürler <3 tatil postları bayacak diye de korkuyorum ama bu yorum devam edecek kadar güç verdi bak şimdi:)

    ReplyDelete