Thursday, May 31, 2012

snapshots/may


Mayısın özeti ile yine karşınızdayım. Fotoğraflardan anlaşıldığı üzere yine çok heyecanlı, bol adrenalinli çılgın bir ay oldu.

Babanne bahçesinden toplanan limonlarla limonata yapıp içine taze nane yaprağı ekledik adet yerini bulsun diye. /Kandilleri simit için sevmek ayıp değil mi?/Macaron denen arkadaş, vaat ettiğinden azını veren bir oluşum bence. Pembe kutusunda, rengarenk yan yana dursalar daha güzeller sanki./Yakaladım!ODTÜ'de meyve sezonu açıldı. Dalında çağla yakaladım, sıra dut ve elmada./Mayısın ilk yarısının gerçeği mis kokulu leylaklar, ikinci yarı için iğde ağaçlarının kokusunu içinize çekiniz./ Balkonda iki yudum şaraba bir koca tabak peyniri katık eden bir canavar var içimde. Bunun oluru iki dilim peynire, bir şişe şarap di mi?/Gülün pembesi ve kocamanı gibisi yok. Erman bunu sana söylüyorum./ Kız kıza kaçamaksız mayıs olmaz./Bu snapshot postlarında o ay okuduğum kitapları paylaşma kararı aldım. Bu paylaşma kararı hem okuma/bitirme durumlarına hız kazandırır, hem de çılgın bir keşif yaparsam size bir faydam dokunur./ Haftada 3-4 kez olsa da spora devam ediyorum. Bacaklar da şişmeye. Kilo sabit./Bu ayın diğer kitabı. Aynı biz. Alıp okusanıza. /Erman pembe gül mesajının sadece pembe kısmını almakta kararlı:)/ Geçen haftanın hüsnüyusufları. Çok dayanıklı çıktılar./Yine bir yemekte, ana yemekten çok mezelere&salatlara bayıldığımın kanıtı. Çok güzel görünüyorlar gözüme ve salya kontrolümü kaybediyorum./Taze bezelye mevsimi hanıımm! Kilolarca alıp, ayıklayıp, buzluğa atınca kendimi çok becerikli hissediyorum. O kadar yazık bana:)

Bu Haziran'ın güzel olmasına çok ihtiyacım var, öyle olsun umalım!

12 comments:

  1. Fundaaa, cok keyifli olmus hep isterizz bu postlardan :)

    ReplyDelete
  2. Ne keyifli bir mayıs ayı, evde yapılan limonata gibisi yok, dalından meyve yemek de ayrı bir keyif, eskiden Odtü idari bilimlerin orda vardı dut ağaçları, bu zamanda güzel olmaya başlarlar, halen var mı Funda? hmm bir de yurtların orda erik ağaçları. kız kıza kaçamakta da bomonti güzel bir seçim, o en alttaki gavurdağ salatası mı yoksa, bak şimdi ben de kaybettim salya kontrolümü. Haziranın da en az mayısın kadar güzel osun, sevgiler...

    ReplyDelete
    Replies
    1. O dut ağaçları hala orda ve ben kızarmaları için gün sayıyorum:) Salata gavurdağ evet bak yine canım istedi:)

      Delete
  3. dinimiz amin diyorum funda, evet evet dinimiz :P

    ReplyDelete
  4. Funda'cığım cığım cığım bak yankı yaptı :), senin beğendiğin şeyleri paylaşma şekline hayranım,zevkine güveniyorum,paylaştığın dizileri izliyor,söylediğin kitapları gidip tıpış tıpış alıyorum,bunu, izle dediğin filmin altına yazacaktım ama bu aralar yorum bırakma ve yorumlara cevap verme konusunda da zaman problemi yaşıyorum :// Haziran ayın da böyle dolu dolu,bu kadar renkli olsun,bu renklerin arasında bir de pırıl pırıl mavi ve tuzlu su girsin,daha ne diyeyim,sevdim seni bir kere.. :)) bi de öptüm :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ben de senin beni güzel yorumlarına hastayım:P
      Hayvan çiftliğini al oku kesin bak pişman olmicaksın, ben de öperim :*

      Delete
  5. limonata ve evrenden torpilim var muhteşem ikili gibi görünüyor buradan:)

    ReplyDelete
  6. super ozet olmus hele macaronlar ve lımonlatalar favorım

    ReplyDelete
  7. Bahçeden toplanan limonlardan yapılan limonatada aklım, biraz da gözüm kalmış olabilir :pp leylakların kokusunu duydum buradan, pembe güller içimi ısıttı ve evet macaron kesinlikle bence görsel tadı daha lezzetli olan bir şey hehe! :))

    ReplyDelete