Wednesday, February 1, 2012

snapshots/january



Dün genç bile değil, bir büyükanne tavuk gibi saat on olmadan uyudum. Bu nedenle ay sonu snapshot geleneği bu ay için ay başına kaldı. Affınıza sığınırım.

İlk defa siyah oje aldım. Sürdüm. Olmadı. Bütün gün elimi oraya buraya sakladım. Akşamı zor ettim/Annemin hem evde hem işte günde bir damacana su kampanyası/Acıgerçeklernoktakom/?/Tamam son 15 yıldır et yemeyip size nasıl et yiyebiliyosunuz gibi saçma bir soru soracak değilim ama bu nedir ya?Markette satılıyor. Parayla. İnsan yesin diye/Konya'da hikayeyi Rumi'den dinledim/Güzel görümcemin afacan kardeşi, zavallı kedisi/Periyodik Küçük Prens seansı/Son zamanların en ruh halimi hop hop oynatan çılgın filmi/Ankara'da bir sarkıt hikayesi/Aslında bunun -15 versiyonları da var ama bu güneşli havada-öğle vakti/Bir canım arkadaşımın hem çanta hem de the big bang theory severleri kıskandıran çantası/Ankara'nın en başarılı sarması(-larından birisi demiyorum, o kadar iddalıyım)/Bir tatlı krizinin tatlı sonu/Herşeyi biriktirmeye başladıysam yaşlanmışımdır di mi?/Ankara'ya yeni kar yağmış, daha bu insan öldüren soğuklar yok, herşey bikaç kar fotoğrafından ibaret zannediyoruz henüz/Narenciyede üç kuşak/Bunu bana alsanıza?

10 comments:

  1. Ben bugun o kadar konustum sunu demedim sanirim: Funda'cim ya hani az yazip, oz yaziyorsun ya, boyle bulutlarda geziyormusum gibi bir hissiyata kapiliyorum okurken;) Tamam bu post fotolardan hareketle daha somutca ama mesela burada da bir degisiklik var; benim gibi bir astigmatin tirelerle ayrilmis foto tanimlamalarini anlamasi azicik zor oldu;) Bir dahaki sefere hem boyle tek paragrafta, hem tiresiz, hem de karisik bekliyorum:D

    ReplyDelete
  2. Benim de su siralar taa almanya ya yanimda kucuk prensi getirip okumaya baslamam tamamen bir tesaduf mu acaba diye sormadan edemiyorum kendime :)

    ReplyDelete
  3. Oooooo o benim her zamanki halim.isten eve gelip 18.30da uyuduğumu bilirim ben:)))

    ReplyDelete
  4. gece gece resmen sarma aşerttin ya bana, helal olsun:)
    siyah oje bence güzel görünüyo parmaklarda, ilk sürüşte yadırgaman normal, keşke biraz daha zaman verseydin:)
    bide o ayağı suyun altından kim çekti fena meraklardayım???

    ReplyDelete
  5. Siyah oje güzeldir, gerçi ben de süremiyorum ama en azından antrasite kadar aşama katettim. Mesela şu anda lacivert var:) Ayrıca o sürdüğün gün gayet güzel duruyordu ellerin, haksızlık etme!

    ReplyDelete
  6. Hi dear, today I took the day to meet new blogs
    I was rooting around and found her!
    I love it!
    What do you think of following each other?
    It would be very welcome!
    Kisses.

    ReplyDelete
  7. once, kocaman Cupcake bir merhaba:)
    az once minikkusun blogunda rastladim sana ve geldim. iyiki de gelmisim. bayildim bu karelere! kocaman 1 ayi ne guzel ozetlemissin. artik takipteyim;)

    ReplyDelete
  8. SAÇ RENGİNİ ÇOK BEĞENİYORUM HANGİ RENK ACABA CANIMMM

    ReplyDelete
  9. SvGLove; :(Kullanımı biraz zor bi kolaj oldu bu haklısın Sevgi’cim. Bi daha dikkat edicem, unutmicam:)
    Renkli;İnsan küçük prensler kendini güvende (ya da evinde) hissediyor olabilir, emin diilm:)
    Gülümse; Bebe tavuk oluyosun o zaman sen 18.30’da uyuyup gece yarısı kalkıyosundur o zaman:)
    Minikkus; bu sarma öyle böyle bişi değil yalnız. Ya bu sarmaysa diğerleri başka bişi, diğerleri sarmaysa bu kesin başka bişi. İspatlarım, gerisine karışmam:)
    Chilek;Asıl güzel olan kırmızı üzeri beyaz puantiyeli oje canım:)
    Agora to pronta; Thanks:)
    Goncha; Hoş geldin Gonca hanımcım ve çok teşekkürler:)
    Ajda; Hımm zor soru, yılların üstüste boyanmışlığının rengi. Ama dipler küllü kumral, bak onu biliyorum:)

    ReplyDelete
  10. Big Bag theory çantasına bayıldım, narenciye 3'lüsüne gülümseyerek baktım ve o sarmalara feci sulandım :)) bir de cam damacanadan ben de aldım canım, en sağlıklısı ve güzeli.

    ReplyDelete