Thursday, November 10, 2011

Buda ve Peşte


Bir plan yaparsınız. Sonra sanki evren size "olmasa daha iyi"  mesajları gönderiyormuş gibi gelir ya. 
Makul insanlar orda durur. 
Ben hiç durmam. Hep zorlarım. 
Turu satın aldığımız şirket gidişimize bir hafta kala bütün bayram turlarını iptal etti, ama benim bayram planıma veda edesim gelmedi işte

...

Budapeşte, Viyana ve Prag'ın al yanaklı, vefakar ama daha geri plandaki ortanca kardeşi gibi
Bir şehrin güzel olması demek, kalbinden bir nehir akması, iki yakasını muhteşem köprülerin birleştirmesi, taş sokaklarından müzik seslerinin yükselmesi demek ya.
Budapeşte işte tam da bunlar yüzünden çok güzel.
















11 comments:

  1. Dökülmüş yaprakların arasında Tuna Nehri'ni izlediğiniz resim insanın içini huzurla kaplıyor.Ayrıca resimlerinizin hepsi çok hoş :)

    ReplyDelete
  2. ŞEHİR DE SEN DE HARİKA GORUNUYORSUNUZ..

    ReplyDelete
  3. İyiki de zorlamışsın Funda'cığım :) yoksa bu güzel kareleri nasıl görecektik!! Çok güzel kareler bunlar,kazağına ayrıca bayıldım,sondan 2.karede ne kadar duru çıkmışsın,çok beğendim :)
    Sevgiler,

    ReplyDelete
  4. ya desene sende benim gibi ısırarcılardansın. tatil konu olunca bende aksilikleri kabullenemiyorum :( Olsun iyi vazgeçmemişsin baksana fotolara ne güzel. Prag'ı gördüm çok güzel bir şehir ama Viyana'yı da görmek isterim...

    http://trendydolap.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. ah ah şuan olmak istediğim yerdesin :) (resimler çok kaliteli) foto. makinanı öğrenebilirmiyim cnm? sen ve şehir harikasınız...

    ReplyDelete
  6. funda aferim sana be kuzum, hiçbir bayram tatilini yurdumda geçirmeyerek bence en iyisini yapıyosun;) bizim için de iyi oluyo, hem rehberlik hem de güzel fotograflara bakarak vakit geçirmek babında:) bide saçların cok güzel görünüyo. bide kalpaklardan sonraki fotograftaki sana bayıldım!

    ReplyDelete
  7. budapeşte tanımına ve saç rengine bayıldım!!!!

    ReplyDelete
  8. Şehrin ışıkları harika görünüyor! İyi ki gitmişsin tatlım, bazı yerler vardır insanı çağırır belli ki öyle olmuş bu tatilde de :)) Ben en çok sütuna yaslandığın o silüetli fotoyu sevdim, köprü, sonbahar yaprakları, panda beren de postu incelerken bana keyif veren diğer ayrıntılar oldular :))


    BeTwin Us

    ReplyDelete
  9. Ben de böyle zamanlarda hadi oturalım diyenlerdenim..İyi ki gitmişsiniz.. Kalabalıkla geçirilecek bir bayramdan çok daha iyi gelmiştir eminim..
    Ve fotoğraflar tabii ki çok güzel:)

    Zeynep

    ReplyDelete
  10. Bayıldım! Ah gezen bir blogger, sonunda! :) Bu arada şu resimlerin çerçevelerini kaldırsan mı ya? :/ Ufak bir öneri :) Blogun harika!

    ReplyDelete
  11. Shhypie; Ne güzel sözler bunlar. Çok teşekkürler!
    Aysun; Çook teşekkürler Aysun!
    Trendydolap; Israr benim göbek adım:) Ben de tatil konusunda zorluyorum hep şartları. Bak ama mutlu muyum?Evet:) Viyana’da çok zaman geçiremedik ama çook büyüleyici bir şehir kesinlikle. Umarım yakın zamanda gidersin:)
    Myprincess; Çook teşekkürler:) Makine Canon 550D, lens 50mm f 1.8
    Minikkus; Haha saol minikkus bütün çabamız bu aferinler için. Tabi geride bıraktığımız ailelerden de duyabilsek daha rahat olurdu içimiz:)
    Darla; Saçlarım korkunç bu aralar sevgili Darla:) Fotoğraflarda öyle görünmediğine memnun oldum:)
    BeTwin Us; :))) Şehrin beni çağırdığına inanmana bayıldım. Ben Erman’ı bu gezilere gitmeye ikna etmeye çalışırken hep bu numarayı yapıyorum. Şehir beni çağırıyor Erman, lütfen!!!
    Zaynep; Çok çalışıp az dinleniyoruz diye ben hiç oturamıyorum tatillerde Zeynep. Bir ara durmamız gerekecek elbet, bu koşturmaca hep böyle devam etmez sanki:)
    Clara; thanks!
    Modafobik; Sen benim Amsterdam postuma da benzer bir yorum yapmıştın sanki:))
    Gezen blogger gibisi yok bence de. Çerçeveyi çok seviyodum ki yorumun geldi. Neden aklımı, fikrimi karıştırdın, neden sevmedin:(((

    ReplyDelete